VoIP Veldhoven

Op uw vaste nummer van uw kantoor in VoIP Veldhoven, overal bereikbaar zijn, dat wil iedere ondernemer. Het laatste wat u wil is dat uw privé (06) nummer overal online te vinden is. Zo houdt u werk en privé perfect gescheiden. Met VoIP heeft u een telefooncentrale in de cloud en daarmee bepaald u zelf waar en wanneer u bereikbaar bent. U kunt uw bereikbaarheid zelf makkelijk regelen en instellen. U belt met een hoogwaardige verbinding waarmee spraak en zelfs videobellen in HD kwaliteit mogelijk is. Daarnaast beschikt een cloud telefooncentrale standaard over functies zoals doorschakelen, wachtrij met muziek, keuzemenu’s en voicemail.

Bellen via internet VoIP Veldhoven

Company Telecom heeft een slimme oplossing voor ondernemers in VoIP Veldhoven die graag eenvoudiger en goedkoper willen bellen. Bellen via internet werkt met een telefooncentrale in de cloud. Zo staan zowel vaste als eventuele mobiele telefoons binnen uw bedrijf in verbinding met elkaar.

Onbeperkt bellen

Voor een vast bedrag in de maand per gebruiker kunt u onbeperkt bellen binnen Nederland naar vaste en mobiele nummers (excl. service- en entertainment nummers). Hiermee heeft u geen verassingen aan het einde van de maand.

Voordelen

  • Vaste maandelijkse kosten, geen verassingen achteraf
  • Een centrale in de cloud, geen fysieke centrale nodig
  • Op elke locatie beschikbaar
  • Gebruiksvriendelijk
  • Nummerbehoud mogelijk